TOELICHTING
BEHANDELINGEN 

Micro Meso

Bouwen aan een gezonde, jonger uitziende huid kan met deze  spectaculaire techniek! 

Een bewezen techniek; Micro-Meso. De werkstoffen die gebruikt worden komen direct in de huid en op de juiste plek!

Het is een huidverbeteringsbehandeling waardoor de huid er jeugdiger uitziet.

De cocktail van weldadige werkstoffen wordt met een heel fijn micronaaldje in de huid. Dat voel je bijna niet, maat het geeft wel gelijk resultaat!

Er wordt gewerkt met de innovatieve producten van Ernani Cosmetics,  omdat deze huidverbeterende producten veilig en gecontroleerd worden afgegeven en bovendien goed gecombineerd kunnen worden met de verschillende andere technieken die worden aangeboden.

Daarnaast is er ook een speciale micro meso haarkuur, die je haargroei weer stimuleert en je haar weer laat groeien.
Stress gerelateerde kale plekken kunnen weer vol met haar komen. Prachtige resultaten worden hiermee behaald.

Hier doe je een kuur van 5 behandelingen; en doe je om de 2-3 weken een behandeling

Deep Tissue Bindweefsel

Hier wordt gewerkt op en aan de oppervlakkige spieren in het gezicht, om het hele gezicht te her moduleren ten behoeve van de symmetrie in het gezicht en zorgen we uiteindelijk voor LIFTING.

De aanspanning en activiteit van de mimische spieren hebben invloed op de totale uitdrukking van het gezicht want de continue activiteit van onze spieren laten een permanente afdruk op het gezicht achter in de vorm van rimpels en groeven.

De Techniek:
We werken op specifieke spiergroepen met weerstandstrainingen en ondersteunen daardoor het collageen. De techniek is gericht op ontspanning en het resetten van chronische spanningsverschijnselen in het gezicht.

Het Resultaat

 • Lifting en contourverstrakking zijn het felbegeerde resultaat door de verbeterde spiertonus van de musculatuur onder de huid.

 • De duurzaam strakke en gelifte huid zorgt voor de jeugdige uitstraling

 • Een methodiek die een Holistiche behandeling compleet maakt om alle lagen van de huid te activeren

Bloomea

Bloomea, een mooie oplossing voor huidverbetering, littekens, diepe pigment vlekken, rimpelvorming en striae

Onze imperfecties maken ons perfect, wordt er wel gezegd. Maar wat als deze imperfecties op een nog steeds natuurlijke wijze verminderen? Gelukkig kunnen wij jouw imperfecties verbeteren en jouw huid terug intact maken.

Bloomea is het resultaat van een van de grootste onderzoeken naar de verzorging van het huidoppervlak. Deze behandeling is ideaal om littekens, verslapping, rimpelvorming en striemen te verhelpen.

10 jaar lang hebben Franse esthetische chirurgen en huidspecialisten het concept geëvalueerd en verder uitgewerkt tot een optimale totaalverzorging.

Met het oog op dit hoge perfectieniveau werd Bloomea op alle vlakken verfijnd. Elk detail werd tot in de puntjes onderzocht en geoptimaliseerd.

Gedurende de behandeling wordt er ook lichttherapie toegepast. Het rode licht zorgt voor de regeneratie van de cellen en voor de versteviging van de huid.

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt zowel los als in een kuurvorm van 8 sessies uitgevoerd.

Zuurstof therapie

Naarmate we ouder worden, vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid. Hoe minder zuurstof de huid kan opnemen, hoe slechter de stofwisseling tussen de cellen werkt. Met als gevolg: vale huid, rimpels en huidverslapping.

Met DermaOxy Zuurstoftherapie bewerkstelligen we een betere doorbloeding, aanmaak van collageen en elastine voor een stevige huid en worden uw rimpels effectief aangepakt.

Wat doet het voor je huid?

 • Pak rimpels effectief aan

 • Verbeter de verouderde, vale of doffe huid!

De Behandeling:
De huid wordt zorgvuldig gereinigd. Met een peeling worden de dode huidcellen verwijderd. Met de dermaOXY een machine die 98% geconcentreerde zuurstof produceert zal de behandeling plaatsvinden. Met een zachte pen gaan er masserende, liftende bewegingen over de huid.

De zuurstof zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid aankomt. Een volledige behandeling duurt ongeveer 40 tot 50 minuten. Het beste resultaat behaal je door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Reeds na één behandeling zie je al een opmerkelijk verschil!

 • Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder

 • De huid ziet er jonger uit en voelt fris aan

 • De vochtbalans in de huid wordt hersteld

 • De huid toont levendigheid, vitaliteit en straalt weer

 • De elasticiteit en de structuur van de huid verbeterd

Dermapen Needling

Een behandeling met deze pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te reliseren, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

De naaldjes van de Microneedling pen gaan recht de huid in en kunnen, afhankelijk van de lengte van de naald, meer volume creëren door de aanmaak van collageen te stimuleren.

Hierbij wordt met behulp van naaldjes de huid onder de rimpel losgemaakt. Dit zorgt voor een onderhuidse beschadiging, waarbij er collageen wordt aangemaakt om dit te genezen.
Hierdoor wordt ook aangeraden om een collageenproduct erbij te nemen.

Behandelmogelijkheden:

Huidverjonging
Acne/Littekens
Striae
Vermindert rimpels en fijne lijntjes
Maakt een verslapte huid steviger

Hyperpigmentatie
Een mooie behandeling om te combineren met de deep tissue. 

Glow behandeling

(Hier wordt de behandeling minder diep uitgevoerd mocht dit te intens zijn, hierbij komen de serums veel dieper in de huid en krijg je een prachtige glow over je huid)

Cold Plasma- BINNENKORT!!

Ontdek de innovatie van Cold Plasma, een behandeling die je jeugdige uitstraling, gezondheid en schoonheid teruggeeft.

Cold Plasma is geschikt voor verschillende huidproblemen en doodt maar liefst 99% van de bacteriën en virussen. Het bevordert diepere opname van werkstoffen, ontgifting, verbetert de stofwisseling en microcirculatie voor een stralend gezonde huid.

De behandeling:
Cold Plasma maakt gebruik van elektroporatie om kleine kanaaltjes in het celmembraan te creëren, waardoor werkstoffen en substanties gemakkelijk in de huid doordringen. Dit voedt het bindweefsel met vitamines, mineralen en enzymen en stimuleert celactiviteit en regeneratie.

Het resultaat? Een gezonde, stevige huid met een jeugdige uitstraling.

Cold Plasma dringt niet alleen door in de huid, maar ook in het bindweefsel en de lymfebaan, waar het zuurstof vrijmaakt. Ozonzuurstof neutraliseert vrije radicalen en bindt zich aan gifstoffen. Hierdoor ondersteunt ozon het afvoeren van afvalstoffen.

Bij een kuurbehandeling met de juiste producten zijn prachtige resultaten mogelijk.

Voordelen
 • Bacteriedodend effect
 • Therapeutisch effect
 • Korte behandelduur
 • Cumulatief effect tot 3 maanden
 • Toegankelijke procedure
 • Direct zichtbaar resultaat
 • Geschikt voor diabetespatiënten
 • Geen leeftijdsbeperkingen
 • Meerdere gebieden in één sessie
 • Compatibel met andere verjongingsmethoden
 • Snelle revalidatieperiode
 • Stimuleert natuurlijke verjongingsprocessen
 • Ooglidcorrectie
 • Rimpelvermindering
 • Huidverstrakking
 • Pigmentatiebehandeling
 • Acnebehandeling
 • Littekenvermindering
 • Verbetering van huidtextuur
 • Verjonging van handen

Carboxy therapie

Carboxy Therapy is een speciaal masker dat zich heeft bewezen en nu ook al een tijdje in Nederland.
Het Carboxy Masker zorgt voor een verhoogde zuurstofvoorziening in de huid.
Een verhoogde zuurstofvoorziening is van groot belang voor de celstofwisseling. Het masker is een zuurstofboost voor je huid. Binnen een half uur ziet jouw huid er stralend uit en voelt hij glad aan.

Wat doet het Carboxy masker?

Het masker bestaat uit een gel en een maskervel. Zodra deze in contact komen met elkaar komt er CO2 (kooldioxide) vrij. Hierdoor gaan de rode bloedcellen zorgen voor een betere zuurstoftoevoer in de huid. Het masker activeert de celopbouw in de huid.

Hoe ziet de behandeling er uit en hoe voelt het?

Eerst wordt er een dikke gel op de huid aangebracht en vervolgens komt hier een vliesmasker overheen. Als deze met elkaar in contact komen voel je dat het gaat bubbelen en knetteren. De huid kan ook wat warmer aan gaan voelen, maar dit is volkomen normaal.
Na de inwerktijd van 20-30min wassen we het masker af en is je huid óf klaar voor een verdere behandeling en afsluiten met de zuurstoftherapie.

”Inner&Outer Beauty comes together…”