Bindweefsel Cupping massage bij Element of Beauty


Breng je huid weer in beweging!

Met voldoende zuurstof en een goede uitwisseling van voedingstoffen.

Wat cement is voor een huis, is bindweefsel voor je huid! Bindweefsel verbindt en ondersteunt je hele lichaam, je organen, gewrichten en spieren.
Daarnaast beschermt het tegen infecties, reguleert het je warmtehuishouding en zorgt het voor het transport van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.

Om deze bindweefsellaag, wat zich onder de dermis bevindt (waar o.a. je collageen, elastine, en hyaluronzuur zit), op deze wijze goed te onderhouden en in topconditie te houden, maakt het je contour en de stevigheid van je huid behouden!

Met de cupping gezichtsmassage stimuleer je de bloedsomloop waardoor er warm zuurstofrijk bloed, gevuld met voedingstoffen naar het oppervlak van je huid wordt gebracht. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid.
En dat niet alleen, deze massage verwijdert ook je dode huidcellen, zodat je huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor zal je huid zich verstevigen
en zal je teint in een gezonde blos veranderen.

Cupping massage van het gezicht reinigt ook de poriën en verwijdert overtollig talg en vuil. Door met olie te masseren gaat het principe van “vet lost vet” op in.
Ook de opname van je verzorgingsproducten wordt hierdoor gestimuleerd omdat bij deze massage de poriën gereinigd worden en ze na de massage even open blijven staan.