BlendNewDaw Nederlandse Vegan Supplementen

Eerlijk voor de natuur, eerlijk voor je lijf en eerlijk geproduceerd.
Ze maken de producten die ze zelf in de winkel al jaren zochten. Daarom gebruiken we zo veel mogelijk veganistische, biologische en duurzame ingrediënten. Als het niet nodig is of de werking niet verbetert, voegen we het niet toe. Daarmee houden we meer ruimte voor de ingrediënten die wel werken.

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens hen de basis voor een gezonde leefstijl. Daarnaast zijn ze er van overtuigd dat de juiste supplementen onmisbaar zijn. Ze helpen je tijdens de seizoenen en levensfases om je fit te voelen en er op je best uit te zien.

Met de orthomoleculaire wetenschap als basis stellen we onze producten zorgvuldig samen. Daarbij zijn hoge werkzaamheid en de beste grondstoffen de basis.

Al onze supplementen zijn vegan! Gemaakt met respect voor dier en natuur!

Dagelijks Vitamine pakket

Jouw dagelijks vitaminepakket, een essentiële aanvulling op je voedingspatroon. Het bestaat uit vegan vitamine D, vitamine C, vegan omega 3 en zuivere greens. 

Aanvullende informatie

Alles over dit dagelijkse vitaminepakket

Ons vitaminepakket vormt de perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl. Voor iedereen, elke dag weer! Het bestaat uit de volgende vitamines:

-Vit.D3 Vegan (Sunshine in a Bottle)
-C Your Skin (hoge dosis vegan Vitamine C met Bioflavonoiden)
-Omega 3 Vegan 
-My Daily Detox (Zuivere greens)

Al deze supplementen zijn volledig vegan, ook de omhulsels van de capsules zijn met plantaardige ingrediënten gemaakt.

De werking en kracht van elk supplement

Vitamine D3
Vitamine D3 wordt ook wel de accu van je immuunsysteem genoemd. Bijna 80% van de mensen heeft een tekort aan deze vitamine. Terwijl deze een belangrijke rol speelt bij afweer van virussen en ontstekingen.

Vitamine C
Vitamine C zorgt voor sneller herstel bij ziekte en verwondingen. Ook helpt het verouderingsprocessen te remmen. Het immuunsysteem is de basis van je gezondheid. Als je immuunsysteem goed werkt, heb je weinig last van ziekten en voel je je over het algemeen fris en gezond. Dus een optimaal immuunsysteem is heel belangrijk! Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vitamine C helpt je weerstand te verhogen en zorgt voor sneller herstel in geval van griep en verkoudheden. Een tekort aan vitamine C kan zelfs je immuunsysteem verzwakken

Omega 3 vetzuren
De omega 3 vetzuren zorgen voor soepele celwanden waardoor je lichaam beter voedingsstoffen op kan nemen, zoals belangrijke vitamines, mineralen en antioxidanten. Neem bijvoorbeeld vitamine D3: uit onderzoek blijkt dat bijna 80% van de mensen een tekort heeft aan deze vitamine, terwijl deze een belangrijke rol speelt bij afweer van virussen en ontstekingen. Omega 3 helpt je dus deze vitamine op te kunnen nemen!

My Daily Detox
My Daily Detox bevat belangrijke antioxidanten die je helpen je lichaam te reinigen. De enorme hoeveelheid antioxidanten in Chlorella bindt afvalstoffen en vrije radicalen aan zich en helpt je lever daarmee deze af te voeren. Deze radicalen dragen bij aan het verouderingsproces. Chlorella helpt je huid jong te houden en voorkomt verstoring van je hormoonbalans.

Wist jij dat?

Vitamine D een vetoplosbare vitamine is? Je lichaam kan deze vitamine alleen opslaan als er ook vet meekomt. Het is dus effectiever om vitamine D te nemen met een bron van vetten. Zeker als je gezonde vetten tekort komt, is het verstandig om deze in te nemen in de vorm van het omega 3-supplement uit het pakket.

Al deze supplementen zijn vegan! Gemaakt met respect voor dier en natuur!

Collageen Perfect Cell

Hoge dosis gehydrolyseerd collageen
voor een stralende huid en glanzend haar. Optimale opname door
het extra Hyaluronzuur en Biotin.

Aanvullende informatie

De ingrediënten van het Collageen Perfect Cell:

– 8000 mg gehydrolyseerd viscollageen peptiden
– vitaminen B5, B6 ,B7, B12, en vitamine C
– Koper
– 5,6 mg Silica.
– mineralen zoals koper en silicium
– 4 mg Biotine
– 40 mg Hyaluronzuur

Wanneer is het goed om extra collageen supplementen te nemen?

Collageen supplementen zijn een goed idee als je last hebt van:

● Rimpels in je gezicht die dieper worden.
● Een droge huid die wat minder stevig wordt.
● Striae of cellulite.
● Dun, dof haar of haaruitval.
● Rode adertjes in je gezicht (Couperose).
● Stijve gewrichten.
● Darmklachten zoals een opgeblazen gevoel.
● Broze nagels.
● Acne

Wat is het effect van dagelijks gebruik van het collageen supplement van Blend New Day?
De unieke combinatie van ingrediënten in onze collageen supplementen zorgen ervoor dat de elasticiteit en stevigheid van de huid behouden wordt. Het maakt de huid zachter, gladder en egaler en vermindert de tekenen van huidveroudering. Het versterkt en herstelt je haar en nagels. Daarnaast houdt het je gewrichten en kraakbeen soepel waardoor je lijf minder stijf voelt en helpt het bij herstel van de darmwand.

Na 2 weken

Verbetering van je huid en je haar en je nagels worden gezonder.

Na 4 weken

Vollere huid, waarbij de eerste fijne lijntjes vervagen. Glanzender en sterker haar.

Na 8 weken

Steviger en stralendere huid met een zichtbaar jongere uitstraling. Het haar is voller en glanzend.

Welke dosis heb ik nodig?

Wij adviseren een dagelijkse inname van 10 of 20 ml per dag.

 

SkinBooster van binnenuit

De Skin Booster bestaat uit twee supplementen;

-Houdt je huid soepel en elastisch
-Voedt je huid van binnenuit
-Ondersteunt herstellend vermogen van je huid
-Gaat ontstekingen tegen

Aanvullende informatie

Als je celwanden stug en hard zijn, kunnen voedingsstoffen moeilijk de cellen in komen en is het ook lastig om afvalstoffen in de cel af te voeren.
Omega 3 Vegan zorgt voor de benodigde soepelheid en Daily detox voor het reinigende en voedende effect.

Je huid verzorgen

De huid is ons grootste orgaan en is ook nog eens goed zichtbaar. Onze huid weerspiegelt onze gezondheid. Je huid kan dus veel zeggen over hoe het staat met de gezondheid van je lichaam.
Cellen worden opgebouwd uit de voeding waarmee we ons lichaam voeden. Je lichaam wordt dus letterlijk gemaakt van datgene wat je eet.
Je lichaam geeft eerst de voedingsstoffen aan je organen, zoals je hart, hersenen en lever.
Is er nog wat over?
Deze gaan dan naar je huid. Huidklachten kunnen daarom een signaal zijn dat je belangrijke voedingsstoffen mist.

Een mooie gezonde stralende huid bereik je dus door een gezonde binnenkant!

Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is volgens ons de basis voor een gezonde leefstijl.
Daarnaast zijn hoogwaardige supplementen. De Skin booster helpt jouw huid te laten stralen.

De twee supplementen

Beauty & brain  (60 st)

Omega 3 vetzuur houdt je celwanden soepel en doorlaatbaar. Hierdoor kunnen voedingsstoffen gemakkelijk in je cellen komen om daar te zorgen voor een optimale celdeling. Afvalstoffen kunnen de cel ook makkelijk weer verlaten. Dit is erg belangrijk.

Daily detox (60 st)

Chlorella bevat sterk ontgiftende eigenschappen (chlorofyl) waardoor het een reinigende werking heeft op ons grootste orgaan, de huid. Het helpt afvalstoffen af te voeren. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en gaat het huidveroudering tegen omdat het krachtige antioxidanten bevat en onze cellen voedt!

Onze cellen, ons lichaam en onze huid, blijven jong door deze sterke combinatie!

Al deze supplementen zijn volledig vegan, ook de omhulsels van de capsules zijn met plantaardige ingrediënten gemaakt.

Gebruiksadvies

We raden de Skin booster als volgt te gebruiken om je huid de beste boost te geven:

Ochtend – 1 capsule Beauty & brain en 1 capsule Daily detox

Avond     – 1 capsule Beauty & brain en 1 capsule Daily detox

Al deze capsules zijn Vegan!

Vegan vit.D (Sunshine in a bottle)

Vitamine d is jouw dagelijkse weerstandsvitamine, de accu van je immuunsysteem.

Herfst, koud nat en eerder donker. 4 van de 10 Nederlanders voelen zich in deze koude natte maanden moe en neerslachtig.
Kies voor onze Sunshine in a Bottle Vegan Vitamin D!

Aanvullende informatie

Alles over dit vitamine-D-supplement

Sunshine in a Bottle Vegan Vitamine D is een volledig vegan vitamine-D-supplement dat je in de vorm van een capsule dagelijks inneemt. Het geeft onder andere je weerstand een boost, je voelt je fit en energiek en het remt ontstekingsreacties van de huid! Via de button rechtsboven voeg je deze aanvulling op je gezonde levensstijl snel en gemakkelijk toe aan je winkelmandje.

Ingrediënten: natuurlijke vegan vitamine D3 Vitashine™, vegan capsule (60 stuks).

Advies over inname vitamine d

Onderzoek heeft aangetoond dat een tekort aan vitamine D3 in relatie staat met een verhoogde vatbaarheid voor infecties. Het advies om extra ­vitamine D te slikken stamt al uit 2008. Het wordt langzamerhand steeds meer gebruikt en erkend als een waardevolle toevoeging op een gezond dieet. Ook het ­ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft het Voedingscentrum daarom opdracht gegeven meer bekendheid te geven aan het ­vitamine-D-advies.

Toegenomen kennis

De kennis over de rol van vitamine D in het menselijk lichaam is de laatste decennia enorm toegenomen. Wetenschappers hebben receptoren voor vitamine D aangetroffen in meer dan 30 verschillende typen weefsels en organen, waaronder afweercellen, hersenen, spieren, hart, alvleesklier, schildklier, bijschildklier, thymus, huid (hoorncellen), darmen, eierstokken, baarmoeder, placenta, borst en prostaat. Dit betekent dat vitamine D een breed werkterrein heeft en op uiteenlopende manieren de gezondheid ondersteunt.

Vitamine D is dus niet alleen belangrijk voor sterke botten en tanden. Uit recente wetenschappelijke studies is gebleken dat een goede vitamine D-voorziening op termijn gunstig is voor de levensverwachting en kwaliteit van leven. Zorgen voor een optimale vitamine D-voorziening, het hele jaar door, is daarom een belangrijke investering in de gezondheid!

Wat is vitamine D?

Vitamine D is een vitamine die in de huid wordt aangemaakt onder invloed van zonlicht. In ons land heeft de zon van september tot april onvoldoende kracht om vitamine D in de huid te vormen. Ook al eet je gezond en evenwichtig, toch krijg je te weinig vitamine D binnen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 80% een tekort heeft! Met alle gevolgen vandien. En dat terwijl deze (zon) vitamine juist enorm belangrijk is.

Zorgen voor een optimale vitamine D-voorziening, het hele jaar door, is daarom een goede investering in je gezondheid!

 • 100% Vegan
 • Zuiver
 • Diervriendelijk

 

Neem dagelijks 1 capsule voor maximaal resultaat!

Goede weerstand
Sterke botten en tanden
Verbetert je spierkracht
Voel je energiek en positief
-Remt ontstekingsreacties in de huid

Zie supplementen als voeding, niet als medicijn. Ze kunnen natuurlijke voeding nooit vervangen maar wel aanvullen.

Weetjes over vitamine D

Wist jij dat over…?

… het lichaam bedekken
Mensen met een donkere huidskleur en mensen die hun lichaam grotendeels bedekken of altijd zonnebrandmiddelen gebruiken, het hele jaar door een te lage lichaamseigen aanmaak van vitamine D hebben?

… ouder worden
Wanneer je ouder wordt, je behoefte aan vitamine d3 nog groter wordt?

… deze voedingsbron
Een belangrijke voedingsbron van vitamine D grotendeels uit onze voeding is geschrapt? Namelijk levertraanolie dat we na de 2de Wereldoorlog uit ons menu hebben gehaald.

… de eigenschappen
Vitamine D een vet oplosbare vitamine is die lange tijd opgeslagen kan worden in het lichaam? Er bestaan twee hoofdvormen, D2 en D3, waarvan D3 veel effectiever is.

… een vitamine D-tekort
Een vitamine D-tekort een ernstige zaak is? Vitamine D-tekort is één van de vaakst voorkomende voedingsstoffentekorten is? Een tekort wordt in verband gebracht met veel gezondheidsproblemen en met een kortere levensverwachting.

... onze dosering
Onze dosering heel hoog is op basis van  de laatste wetenschappelijke inzichten? Wil je graag een lagere dosering als onderhoud, dan kan dat door om de dag of twee keer per week in te nemen. Vitamine D3 wordt namelijk langzaam aan je lichaam afgegeven. Voor 500ie per dag is 1x per vier dagen innemen dus voldoende.

Omega 3 Vegan (Beauty and Brain)

Voldoende Omega 3 houdt je celwanden soepel en doorlaatbaar. Hierdoor kunnen voedingsstoffen gemakkelijk in je cellen komen om daar te zorgen voor een optimale celdeling.
Afvalstoffen kunnen de cel ook makkelijk weer verlaten.
Onze cellen, ons lichaam en onze huid, blijven jong!

Aanvullende informatie

Onmisbaar! Zuivere omega 3 olie uit algen.

Een goede vetzuur balans is onmisbaar voor een gezond lijf.

Voldoende Omega 3 houdt je celwanden soepel en doorlaatbaar. Hierdoor kunnen voedingsstoffen gemakkelijk in je cellen komen om daar te zorgen voor een optimale celdeling. Afvalstoffen kunnen de cel ook makkelijk weer verlaten. Onze cellen, ons lichaam en onze huid, blijven jong!

De belangrijkste aangetoonde effecten van voldoende Omega 3 zijn;

-Een gezonde en soepele huid
-Optimale hersenfunctie en concentratie
-Verminderde kans op hart en vaatziekten
-Verbeterde hormoonbalans
-Bestrijding van ontstekingen

 

Krijg ik niet vanzelf Omega 3 binnen?

Omega 3 kan ons lichaam niet zelf aanmaken. We moeten het dus binnen krijgen door voeding of suppletie. Echter krijgen we door ons westers dieet van tegenwoordig, niet meer de juiste verhouding tussen omega 3 en omega 6 binnen. Dus worden onze celwanden stijver / harder. Voedingsstoffen en afvalstoffen worden daardoor steeds minder goed aan- en afgevoerd. Deze disbalans zorgt voor ontstekingen op cel niveau. Zie supplementen als voeding, niet als medicijn. Ze kunnen natuurlijke voeding nooit vervangen maar wel aanvullen.

Zuinig op onze oceaan!

Belangrijk is de zuivere vorm van deze visvrije omega 3. Wanneer de visolie of algenolie van slechte of minder goede kwaliteit is dan geeft dit overlast in je lichaam. Dan gebruikt het lichaam antioxidanten (vitamines) om het onschadelijk te maken, dan kost het je lijf dus ook nog eens kostbare vitamines! Beter is: “Investeer in een goede algenolie of neem het niet!”.

Voor deze olie zijn geen vissen gevangen, want het is gemaakt van algen. Omdat zowel de algenolie als de capsule plantaardig zijn, is het in tegenstelling tot visolie geschikt voor gebruik door vegetariërs en veganisten. En voor iedereen die het milieu, de oceanen en vissen een warm hart toedraagt.

Wist je dat?

 • De enige reden waarom vissen omega 3 bevatten, is omdat ze omega 3-bevattende-algen eten. De vissen slaan de vetzuren uit algen op in hun weefsels.
 • Er inmiddels vissen worden gevangen die puur bedoeld zijn om er visolie van te maken? Terwijl wij dus net zo goed de algen kunnen eten.
 • Gemiddeld 220 kilo vis nodig is om 1 liter visolie te produceren?
 • Bijna elke vissoort met uitsterven worden bedreigd?
 • Vooral vette wilde vis veel meer gifstoffen bevat zoals pcb’s, dioxines, dioxineachtige pcb’s, zware metalen zoals kwik, en brandvertragers, die je maar beter niet binnen kunt krijgen?
My Daily Detox

Deze Daily Detox is jouw dagelijkse dosering supergreens!
Ze ontgiften, ondersteunen je lever en gaan ontstekingen tegen.

Daarnaast zorg je voor een mooie gezonde huid, een betere darmwerking, een verbeterde hormoonbalans en je voedt je darmflora.

Aanvullende informatie

Dagelijkse reiniging van jouw lijf 

Zonder dat jij het wil, wordt je lijf elke dag blootgesteld aan allerlei vervuilende stoffen. Uitlaatgassen en fijnstoffen die je inademt, bestrijdingsmiddelen op je voedsel, medicijngebruik, make-up op je huid, stoffen uit verpakkingen, conserveringsmiddelen, geur-kleur- en smaakstoffen, etc. Je lichaam neemt deze op, waardoor  kwaaltjes en ongemakken ontstaan. Denk daarbij aan ontstekingen in je huid, gewrichten en darmen. Verstoring van je hormoonbalans waardoor je moeilijk je gewicht op peil houdt en je weinig energie hebt.

Ondersteunt je lever

Je lever moet er voor zorgen dat afvalstoffen afgevoerd worden zodat je niet ziek wordt.  Door onze moderne manier van leven is dit veel moeilijker geworden waardoor je lichaam niet zonder extra hulp kan.

“My daily Detox” bestaat uit een hoge concentratie  Chlorella. Onze Chlorella is  een oeroude alg die in Nederland onder laboratorium condities  wordt gekweekt. Al eeuwen wordt deze alg in Japan ingezet om ziektes te bestrijden en om de huid jong te houden. De levensverwachting in Japan is niet voor  niets een van de hoogste ter wereld!

De enorme hoeveelheid antioxidanten bindt afvalstoffen en vrije radicalen aan zich en helpt je lever daarmee deze af te voeren. Deze radicalen dragen bij aan het verouderingsproces. Chlorella helpt je huid jong te houden en voorkomt verstoring van je hormoonbalans.

Wist je dat? vrije radicalen een bijproduct zijn van het verbranden van de energie uit koolhydraten in je cellen?

Chlorella is dus voor iedereen belangrijk wie zich bezig houdt met een gezonde leefstijl maar zeker voor de mensen die:

 • veel medicijnen gebruiken
 • problemen hebben met hun hormoonhuishouding (de vervuilende stoffen imiteren de werking van je hormonen of blokkeren juist de werking ervan en verstoren zo het hormoonsysteem, waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan)
 • een magnesium tekort hebben
 • te weinig groenten eten
 • af willen vallen maar bij wie dat niet lukt 
 • obstipatie klachten hebben
 • graag een stralende gezonde huid willen hebben

 

Daarnaast barst chlorella van de gezonde voedingsstoffen, zoals essentiële aminozuren, eiwitten, voedingsvezels, mineralen , enzymen, vetzuren (vooral veel omega 3), sporenelementen en antioxidanten.

Bij sommige mensen hebben de darmen tijd nodig om aan chlorellla te wennen, en kan suppletie gedurende de eerste dagen van gebruik buikpijn en een verkleurde ontlasting veroorzaken.

Skinproof

De huid is ons grootste orgaan en is ook nog eens goed zichtbaar. Onze huid weerspiegelt onze gezondheid. Je huid kan dus veel zeggen over hoe het staat met de gezondheid van je lichaam. Cellen worden opgebouwd uit de voeding waarmee we ons lichaam voeden. Je lichaam wordt dus letterlijk gemaakt van datgene wat je eet.
Je lichaam geeft eerst de voedingsstoffen aan je organen, zoals je hart, hersenen en lever. Is er nog wat over? Deze gaan dan naar je huid. Huidklachten kunnen daarom een signaal zijn dat je belangrijke voedingsstoffen mist.

Een mooie gezonde stralende huid bereik je dus door een gezonde binnenkant!

Zo ontdekten wij Chlorella

Veelal wordt de alg gekweekt in grote buiten bassins in Aziatische landen, waardoor de alg juist veel toxines (denk aan luchtverontreiniging) bevat! Dit wilden we absoluut niet! We staan voor Nature’s Best en dat betekent de allerbeste kwaliteit, vrij van toxines en andere rotzooi. Tijdens onze zoektocht naar een kwalitatief goede chlorella stuitten we op deze chlorella van Nederlandse bodem. Deze wordt gekweekt onder steriele, laboratorium omstandigheden. Daarom bevatten deze microalgen geen allergenen, zware metalen of contaminaties en kennen ze een hogere verteerbaarheid (betere opname in je lichaam). Daarnaast bevat deze chlorella het hoogste eiwitgehalte en een grote hoeveelheid vitamines, mineralen, antioxidanten, onverzadigde (Omega-3) vetzuren en voedingsvezels.

Waarom ontgiften?

Door onze Westerse leefstijl hebben wij te maken met allerlei vervuilende stoffen, uitlaatgassen die je inademt, bestrijdingsmiddelen op ons voedsel, medicijngebruik, make-up, verpakkingen, conserveringsmiddelen, geur-kleur- en smaakstoffen, etc. Onze darmen zijn hierdoor vervuild. Als door vervuiling in de darm de opname van voedsel niet goed verloopt, kan het lichaam te weinig goede voedingsstoffen opnemen. Je kunt het zien als een vervuilde slijmlaag in je darmen. Deze vervuilde laag kan ontstekingsreacties en overgevoeligheden in de darm veroorzaken. Allerlei klachten kunnen hierdoor ontstaan, juist daarom is het belangrijk om je lichaam te ontgiften door het eten van veel groene groenten, het drinken van onze slowjuices en chlorella als supplement (1 capsule per dag)  toe te voegen aan je dagelijkse eetpatroon.

 • ter ondersteuning van je hormoonhuishouding
 • ter ondersteuning van je spijsvertering (zeker wanneer je last hebt van obstipatie)
 • helpt je darmflora te verbeteren
 • ontgiftende werking in je lichaam
 • versterkt je immuunsysteem
 • zorgt voor gezonde, stralende huid

 

Wil je eerst meer weten over deze producten en over je eigen lijf en wat je nodig zou kunnen hebben?

 

 

Boek dan hier je Online Afspraak (kosteloos) om een uitgebreide Checklist door te nemen middels video bellen, om te kijken waar jouw behoeftes liggen!