Upgrade your Skin&Health toegelicht


Waarom zou je nou behandelingen in kuurverband doen?

❤️Als huid-en voedingsspecialist ben ik me er goed van bewust dat het bevorderen van de celgezondheid van binnenuit een cruciale rol speelt bij het behalen van optimale resultaten.

Door te werken aan het verminderen van laaggradige ontstekingen in het lichaam, kunnen we niet alleen de huidconditie verbeteren, maar ook de algehele gezondheid bevorderen.

Wanneer deze ontstekingen worden verminderd, worden de cellen van de huid soepeler en toegankelijker, waardoor ze beter in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en effectief te reageren op externe behandelingen.

Door behandelingen in kuurverband te combineren met een focus op het bevorderen van celgezondheid van binnenuit, kunnen we de effectiviteit van de kuur enorm versterken en zorgen voor langdurige verbeteringen in de huidconditie.

Wat maakt het verschil dat dit veel effectiever is?

 1. Optimaal eindresultaat: Als huidspecialist begrijp ik dat de huid tijd nodig heeft om te reageren op behandelingen. Door behandelingen in kuurverband aan te bieden, kan ik ervoor zorgen dat de beste resultaten worden behaald. Ik monitor de voortgang nauwlettend en indien nodig pas ik de behandeling aan voor het optimale resultaat te behalen.
 2. Langdurige verbeteringen: Door een kuur van behandelingen te doen, kan ik een consistente aanpak bieden die resulteert in langdurige verbetering van je huid als je gezondheid.
 3. Diepgaande aanpak: Door mijn manier van optimale celgezondheid in combinatie met intensieve huidbehandelingen die de huid vernieuwen, verstevigen, herstellen, super voeden en liften kan de verandering plaats vinden. Meestal is dit ook niet in een paar dagen gekomen en daar is een kuur van behandelingen aan te raden. Om zo een diepgaande aanpak te bieden die gericht is op het verbeteren van verschillende aspecten van het huidprobleem.
  Dit kan bv acne, rosacea, huidveroudering en/of overpigmentatie zijn.
 4. Opbouw van effecten: Veel huidbehandelingen hebben een cumulatief effect, wat betekent dat de resultaten verbeteren naarmate de behandelingen vorderen. 
 5. Kostenbesparing: Ik begrijp dat huidverzorging soms een investering kan zijn. Daarom bied ik ook vaak kortingstarieven aan zoals je weet, voor jou die ervoor kiest om een kuur van behandelingen te volgen.
  Op deze manier kun je profiteren van de voordelen van een kuurverband en tegelijkertijd kosten besparen.

  ❤️Op de Upgrade your Skin&Health heb je maar liefst €364 korting!

  Op mijn website zie je het gehele overzicht wat je allemaal bij deze kuur krijgt om jouw huid en gezondheid deze fijne upgrade te geven.
  Deze korting geef ik omdat ik je de meerwaarde van de kuur zo laagdrempelig mogelijk wil maken, óók kan het in 6 termijnen verrekend worden.
   
  Wil je verder met me afstemmen? Dan plan ik hier graag een online adviesgesprek met je in:-)

0 reacties