BLOOMEA, DE OPLOSSING VOOR HUIDVERBETERING; LITTEKENS, RIMPELVORMING & STRIEMEN

 

Maak kennis met onze Bloomea behandeling…

Onze imperfecties maken ons perfect, wordt er wel gezegd. Maar wat als deze imperfecties op een nog steeds natuurlijke wijze verminderen? Gelukkig kunnen wij jouw imperfecties verbeteren en jouw huid terug intact maken.

Bloomea is het resultaat van een van de grootste onderzoeken naar de verzorging van het huidoppervlak. Deze behandeling is ideaal om littekens, verslapping, rimpelvorming en striemen te verhelpen.

10 jaar lang hebben Franse esthetische chirurgen en huidspecialisten het concept geëvalueerd en verder uitgewerkt tot een optimale totaalverzorging.

Met het oog op dit hoge perfectieniveau werd Bloomea op alle vlakken verfijnd. Elk detail werd tot in de puntjes onderzocht en geoptimaliseerd.

Gedurende de behandeling wordt er ook lichttherapie toegepast. Het rode licht zorgt voor de regeneratie van de cellen en voor de versteviging van de huid.

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd in een kuurvorm van 8 sessies.

 

  DE BEHANDELING

  Bloomea is een behandeling die bestaat uit 2 stappen:

  1. In de eerste stap gaan we je huid vrij maken van de dode huidcellen:
   Met een macroscrub verwijderen we de dode huidcellen. De imperfecties worden laag na laag verwijderd waardoor de huid glad en effen wordt. Deze stap wordt bij elke sessie geïntensiveerd, voor een optimaal resultaat.
  2. In een tweede stap stimuleren we je huid door middel van een massage:
   De microvibraties die we gebruiken om je een aangename massage te geven zorgt ervoor dat we collageen en elastine diep in de weefsels insluizen, waardoor de collageen- en elastineproductie gestimuleerd wordt voor een strak en stralend resultaat.

  Plan hier je éérste afspraak (online), nú ook deze behandeling als kennismaking éénmalig voor €69!

  Of neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te krijgen over de behandeling.
  Tel: 06-50603401 of mail suzanna@elementofbeauty.nl