Resurface Peelings


RESURFACE Peelings bij Element of Beauty

Het nieuwe tijdperk van huid vernieuwende behandelingen.
RESURFACE is een innovatieve, gecontroleerde en precieze vernieuwing van die huid die professionele en merkbaar zichtbare resultaten bereikt, zonder vervelende neveneffecten of duidelijke ontstekingsprocessen. Verrijkt met REVIVYL.

Regenerating exfoliating tonic AHA 5% 

Verlichtende vernieuwende lotion. Verwijdert voorzichtig dode en doffe huidcellen voor een meer gelijkmatige en levendige teint en een gladdere, meer uniforme huid.

Rebalancing serum – AZELAIC ACID + VITAMIN PP 

Een geconcentreerd, zuiverend en effenend concentraat dat ideaal is voor vlekken veroorzaakt door acne en onzuivere huid, en voor de behandeling van littekens en onvolkomenheden. Ideaal voor een gladdere, meer uniforme huidtextuur.

Skin renewal serum – EGF (Epidermal Growth Factor) 

Nieuwe generatie anti-age concentraat stimuleert de vernieuwing van de cellen en de productie van collageen, waardoor de diepte van rimpels vermindert. Voor een stevigere, soepelere en meer stralende huid.

Regenerating serum – RETINOL 

Een puur en micro-ingekapseld retinolconcentraat met een krachtige anti- aging en anti-imperfectie werking. Speciaal ontworpen om rimpels te bestrijden, donkere vlekken, oneffen teint, acnelittekens en verwijde poriën. Herstelt de textuur van de huid waardoor ze een jeugdigere, gerevitaliserende uitstraling heeft