Eye Peeling bij Element of Beauty


De Eye Peeling
van Inno Aestatics is speciaal vo
or de (fijne) lijntjes, wallen, donkere kringen en verslapte rondom de ogen. Vanwege blootstelling aan zonlicht, het gebruik van medicijnen, roken, het nuttigen van alcohol, hormonen, milieuvervuiling, ouderdom en genen kunnen deze aandachtspunten rondom de ogen versnellen.
In combinatie met de Ultimate Eye Correct crème zorgen wij voor een verbluffend resultaat. 

  • De Eye peeling behandeling wordt per week opgebouwd.
  • Iedere week wordt de behandeling namelijk met 1 minuut verlengd. Dit zorgt voor een verhoging van de microcirculatie waardoor de afvalstoffen beter worden afgevoerd.
  • De kringen en wallen rondom je ogen zullen verminderen en de huid zal er frisser uitzien. Twee dagen na de behandeling kan de huid rondom de ogen iets droger aanvoelen. Mede om deze reden is het van belang dat de oog crème juist wordt gebruikt.
  • In de Ultimate Eye Correct crème zitten bestandsdelen die ook in de peeling voorkomen, waardoor het resultaat van de behandeling dus wordt versterkt. De behandeling kan gedurende het hele jaar worden uitgevoerd.

Eye Therapy Behandeling

Naast het kiezen voor de Eye Peeling behandelingen kan je ook kiezen voor een Eye Therapy met Microneedling bij Element of Beauty. Eye Therapy is een combinatie van 2 verschillende behandelingen samen met de Eye Corrector Oogcrème voor thuisgebruik, en is daarmee uniek in Nederland.
Hierdoor kan de huid beter collageen aanmaken, wat het resultaat van de behandeling nog beter maakt.

De peeling die hierna volgt helpt bij het verfijnen van de lijntjes en rimpels. Daarnaast zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen (microcirculatie) en verminderd het vochtlijntjes (iets waar je met botox en fillers niets aan kunt doen). Om de behandeling te ondersteunen geven we de Eye Corrector Crème mee voor thuisgebruik.
Het resultaat?
Een vermindering van de verslapping rondom de huid, waardoor er meer volume is rondom de ogen. Ofwel, de perfecte lift zonder chirurgische  ingrepen!

Na de behandeling

Het is belangrijk dat je na de Eye peeling en Eye Therapy behandeling zonlicht, de zonnebank of een andere vorm van blootstelling aan UV licht vermijdt. Daarnaast is het van belang dat er na de behandeling alleen cosmetica wordt gebruikt van de merken Innoaesthetics of Clephar.
Dit, omdat andere cosmetica occlusieve stoffen en paraffine en andere allergenen bevat, wat vaak een oorzaak is van huidgevoeligheid en/of huidproblemen en daarom zeker tijdens een kuur voor huidverbetering een probleem kan veroorzaken.
Twijfel je over bepaalde producten?
Bij Element of Beauty krijg je alle informatie over cosmetica en dergelijken, en leggen je graag uit waardoor eventuele problemen kunnen ontstaan.