Microneedling bij Element of Beauty


dermapen2-346x259

De NeedlingPen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van MicroNeedling. Het is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling.

Een behandeling met deze pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te reliseren, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

De naaldjes van de Microneedling pen gaan recht de huid in en kunnen, afhankelijk van de lengte van de naald, meer volume creëren door de aanmaak van collageen te stimuleren. Het verlangen naar plaatselijke collageenstimulatie in een rimpel heeft het zogenaamde face-setting in het leven geroepen. Hierbij wordt met behulp van naaldjes de huid onder de rimpel losgemaakt. Dit zorgt voor een onderhuidse beschadiging, waarbij er collageen wordt aangemaakt om dit te genezen.

Behandelmogelijkheden:

Huidverjonging
• Verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen
• Verbetering huidstructuur
• Gladde(re) huidstructuur

Acne/Littekens en Striae
• Verbetering/ reduceren littekenweefsel
• Breekt bestaand littekenweefsel af en versneld het genezingsproces van de wond.

Verbetert de rimpels en fijne lijntjes

• Reduceren van rimpels
• De huid wordt steviger en gladder door verbetering elasticiteit
• Stimuleert de aanmaak van nieuwe collageen

Hyperpigmentatie 
• Verbetert pigmentopname
• Overmatig pigment breekt af

Glow behandeling
Hier wordt de behandeling minder diep uitgevoerd mocht dit te intens zijn, hierbij komen de serums veel dieper in de huid en krijg je een prachtige glow over je huid

Hoe ervaar je de behandeling?
De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid en is meestal goed te verdragen. Dit is het voordeel van de NeedlingPen, doordat het horizontaal de huid in gaat, in vergelijking met een roller die ook deels diagonaal in de huid gaat.

Hoe ziet de huid er na de NeedlePen behandeling uit?
Afhankelijk van het soort huidoppervlak en het soort behandeling zal de huid er roze- rood uit gaan zien. Bij sommige huidtype zal dit snel verdwijnen en bij andere huidtype kan het nog een halve dag een beetje rood zijn.
Bij behandelingen dieper dan 1,0 mm zal de huid lichtjes gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen er nu afschilferen en nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

Het advies is om de huid goed te beschermen met een SPF 30/50 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.