MEER OVER MIJ EN MIJN SKIN&HEALTH MISSIE..

Ik heb het al heel lang ‘Mensen graag inspireren en motiveren’
Jouw leven fijner, vitaler, gezonder én stralender maken♥

Ik heet Suzanna Landman

Vanuit inmiddels twintig jaar ervaring binnen de Huid-, Voeding, Sport- en Healthbranche heb ik mezelf mogen ontwikkelen met een heldere visie die in mij leeft.

Vanuit deze duidelijke visie en een vuurtje dat in mij brandt is mijn ‘SKIN&HEALTH UPGRADE’ en daarnaast het ELEMENT HEALTH TEAM ontstaan.

Met 4 pijlers die aan de basis liggen voor mijn visie op vitaler, gezonder en stralender door het leven te gaan:

 1. Celgezondheid: Bij goede celgezondheid, gebruikt jouw Lichaam, je Huid de aangeboden opbouwende en regenerende stoffen volledig en kom je tot effectieve resultaten
 2. Celactivatie/Microcirculatie Deze behandeling ondersteunt de celtoevoer van voedingsstoffen en zuurstof evenals de afvoer van stofwisselingsproducten. Verbeterde celactivatie en microcirculatie helpt bij het bevorderen van algehele gezondheid en welzijn.
 3. Natuurlijke Huidverzorging  Wat smeer je op je huid?  Wat komt er op en ‘in’ je lichaam? Het werken met natuurlijke producten en hoogwaardige producten.
 4. Orthomoleculair>Wetenschappelijk getest
  Meten=Weten
  Met behulp van bioresoantiemeting en (droge) bloedtesten, krijg je een duidelijk beeld van jouw Celgezondheid, waar de eventuele tekorten zitten en wat aandacht nodig heeft.
  De suppletie die ik in mijn praktijk aanbied is van een innovatief merk. De producten zijn van hoge kwaliteit en wetenschappelijk onderbouwd. Bewust met je voeding bezig zijn, Genoeg bewegen is een gezonde basis, maar dit health concept gaat daadwerkelijk jouw dagelijkse voeding en dus je gezondheid verrijken.
  Door mijn eigen positieve ervaring en vele klanten afgelopen 2 jaar, is dit een onderdeel waar ik heel enthousiast over ben en daarom graag met je deel.
Ik help jou op weg,
zodat je daarna weet aan welke knoppen je moet draaien
om jouw UPGRADE van Huidverbetering, Gezondheid en Balans te behouden en Beyond.. 

MET SAMENWERKEN  KOM JE TOT NOG MÉÉR GEZONDE, VITALE EN STRALENDE MENSEN

Vanuit dit streven is het ELEMENT HEALTH TEAM ontstaan, waar jij als praktijk en/of salon houdster deze ‘GEZONDHEIDSVLEK’ kan helpen vergroten.
Door dit samen met een team te doen, máár ook zelfstandig ondernemer blijft, geeft dit je alle knowhow en praktische support om met dit Health Concept aan de slag te gaan♥