fbpx

VEILIG IN DE ZON VOOR IEDEREEN MET CLEPHAR

clephar® SUN
Ontdek de klinische zonneverzorging met maximale bescherming én de nieuwste dermatologische werkstoffen! Nog even en het zomerseizoen gaat van start! Inmiddels weet vrijwel een ieder dat de zon ook letterlijk haar schaduwzijdes heeft als het op de inwerking van UV- stralen aankomt. Een goede bescherming van de huid is daarom een absolute must. Clephar® Sun is hiervoor een aangewezen lijn met klinische zonneverzorging. Deze voorziet zelfs de meest kwetsbare of gevoelige huid van een maximale bescherming en dito verzorging dankzij de nieuwste dermatologische ingrediënten!

Clephar® verbindt farmaceutische kwaliteitsnormen met hoogtechnologische en vooruitstrevende formules. Hoog gedoseerde actieve stoffen uit de fyto- en biotechnologie en natuurlijke oliën respecteren de natuurlijke functies van de huid en minimaliseren op die manier de risico’s op huid allergieën. Volop genieten van de zon, je optimaal beschermd voelen en een egale gezonde teint verkrijgen is hét Clephar® ideaal deze zomer!

100% veilige zonnefilters
De Clephar® Sun producten vormen de ideale bescherming voor zelfs de meest gevoelige huidtypes, zowel voor de fotogevoelige huid, als voor de kwetsbare kinderhuid.

  • Clephar® Sun bevat alleen 100% veilige, organische én fysische filters, vrij van siliconen en derivaten.
  • Door grote molecuulstructuur aan te houden neemt de huid het niet op! Dit is veel gezonder voor ons.
  • Clephar® gebruikt telkens de hoogst mogelijke UV-A bescherming ten opzichte van een bepaalde beschermingsfactor (UVB-filter), welke in een getal (SPF) wordt uitgedrukt.
  • Er worden wel 6 á 7 filters gebruikt, op deze wijze krijg je nooit een te hoge concentratie van 1 bestanddeel en daardoor zeer mild voor de huid.
    Door deze minimale dosering per filter krijg je geen vrije radicalen vorming.

De nieuwste dermatologische werkstoffen!
Naast veilige, maximaal beschermende zonnefilters, bevat Clephar® Sun de meest nieuwe actieve werkstoffen.

Het toegevoegde zogeheten ‘Stress Defence System’ komt voort uit deskundig dermatologisch onderzoek en bestaat onder meer uit nieuwe werkstof Fucogel®. Dit ingrediënt verbetert het vochtgehalte van de huid langdurig. Het toegevoegde Ectoïne® verhoogt de natuurlijke beschermingscapaciteit van de huidcellen. Schadelijke UV- stralen worden hierdoor geweerd en het herstel van de cellen wordt actief gestimuleerd.

De werkstoffen Beta Glucan, Vitamine E en Matrixyl stimuleren de fibroblasten in de huid tot de aanmaak van nieuw collageen !

Selftan en pré-tan
Ter voorbereiding op de naderende zomer heeft het Clephar® Sun assortiment een rijk verzorgende en natuurlijk bruinende Self Tanning Milk. De verzorgende en sterk hydraterende werking maakt van deze crème een ideale dagverzorging voor het gelaat. De formule zorgt voor een zongekuste en gezond stralende teint dankzij DHA (dihydroxyaceton), Maïs-extract, Vitamine E en Fucogel®. Ter voorbereiding op de komende zon is de Clephar® Active Pre Tan onmisbaar. Deze bereidt de huid optimaal voor op de zon dankzij onder meer het Tyrosine Silanol Complex dat de aanmaak van melanine stimuleert. Verzorgende werkstoffen zoals Hyaluronzuur, Vitamine E, Avocado Olie, Béta-caroteen en Allantoïne zorgen voor een optimale hydratatie en werken als krachtige anti-oxidanten.