RCP_6689

microdermabrasie bij Element of Beauty

 

Op dit moment is de Microdermabrasie methodiek één van de best geadviseerde behandelingen om huidverbetering te bereiken door de eenvoud, effectiviteit en afwezigheid van bijwerkingen. Het is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypes en kan voor uiteenlopende huidproblemen op elk lichaamsdeel worden ingezet.

De behandeling met microdermabrasie kan op meerdere niveau’s uitgevoerd worden, al dan niet aangevuld met een fruitzuurpeeling.
• Niveau 1: Oppervlakkige behandeling van de opperhuid (dode cellenlaag = epidermis) Na de behandeling kan de huid tijdelijk licht rood uitzien en wat gevoelig aanvoelen alsof u in de wind heeft gelopen of in de zon heeft gelegen.
• Niveau 2: Diepe behandeling van de opperhuid (tot op de lederhuid = dermis)Deze behandeling gaat verder dan niveau 1 waardoor de gevoeligheid van de huid direct na de behandeling sterker kan zijn. Roodheid en gevoeligheid kunnen uren tot enkele dagen na de behandeling voortduren. In sommige gevallen kan ook wat zwelling van het behandelde huidgebied optreden.
Bij een Diamantbrasie behandeling wordt een laagje van de huid af geslepen met diamantkristallen en kunnen alle actieve stoffen die daarna worden ingezet veel sneller en dieper in de huid worden opgenomen.

Door een diepe microdermabrasie wordt het wondgenezingsproces nagebootst en juist dat proces helpt de huid verjongen. Hoe meer de huid wordt beschadigd met microdermabrasie, hoe sterker de herstelrespons is van je lichaam.

Bij de traditionele microdermabrasie worden (zand)kristallen onder druk op uw huid gestraald. Dit kan als zeer pijnlijk ervaren worden. Diamantbrasie werkt meer gecontroleerd, omdat je met verschillende standen kunt werken en verschillende ruwtes van de diamantknoppen kunt gebruiken. Zo kan ook een gevoelige huid van deze methode gebruik maken! De dode huidcellen worden direct opgezogen, waardoor de behandeling schoon en hygiënisch verloopt.

Heb je rimpels?
Een onzuivere huid?
Littekens?
Vergrote poriën
Huidverkleuring?
Dan is microdermabrasie een perfecte behandeling.

De behandeling:
Duur: Varieert van 45-75 minuten, afhankelijk of er ook een intensieve nabehandeling wordt genomen.

Na de behandeling:
Na een microdermabrasiebehandeling is de huid dunner en dien je dan ook de zon zoveel mogelijk te vermijden om verkleuringen te voorkomen. Buitenshuis dient altijd een zonnefactor gedragen te worden (eigenlijk ook zonder microdermabrasiebehandeling) en het liefst een hoge zonnefactor SPF50. Bij actieve acné wordt make-up als foundation afgeraden om verstoppingen in de huid te voorkomen.

Optimaal resultaat:
Een kuur van meerdere behandelingen geven een optimaal resultaat. Afhankelijk van welk huidprobleem wordt aangepakt dienen periodiek (wekelijks) meerdere behandelingen plaats te vinden. Daarna kun je het resultaat vasthouden door één keer in het half jaar één behandeling te laten uitvoeren, zeker bij het behandelen van fijne rimpeltjes.

Na één behandeling is de huid al zachter, steviger en zie je er gezonder en frisser uit.
De huid straalt echt!

Bij Element of Beauty kun je vanaf € 65 een microdermabrasiebehandeling ondergaan.